Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagen ur mitt eget liv som ja levde för boendes på gatan i kylan av livets baksida där ja levde i många år.


Allt ja äger är .. ......

 

Allt ja äger är minnet

ett fotto

gamalt som forntiden

Allt ja äger är nån annans kläder

en flaska parfym

smakar piss o vademekum

Allt ja äger är ett papper om tvångsvård

Två fimpar

sura som fan

Allt ja äger en sargad sliten siluett

En blick som kan döda

mörk av livet

Ett liv i spökenas land

fångad hjälpt

på nytt en människa

AV

VÅR

TID




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-07 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter