Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer inte ihåg när jag skrev denna


vad väntar mig hemma

Målet är frihet

men vägen dit

är lång

vill känna trygghet

men känner bara oro.

 

Med tårar

i själen djupaste vrå

och ett hjärta i kras

mod som sviktar

så undrar jag

vad väntar egentligen

där hemma

som jag vet nu

ett rent helvete.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 20:07



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En strävan och längtan av ett stukat hjärta.. berör..
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson