Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN EFTERMIDDAG I INGENSTANS

 

På väg i en dödstyst småstad

En gilla gång av ingenting

Ser inte ens några vackra kvinnor

Ett enda solbelyst lagom av ingenting

Det är det här Sverige som inte syns

Det här är bara ett väntrum av landet, av ingenting

Här är alla utomstående som främlingar

Här råder Jantes lag

Här är du ingen

 

Måste vara lätt att vara ingen i detta ingenting

 




Fri vers av theperna
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna