" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Våra dagliga ord ge oss i dag

Ostkaksfrossare

Lingonsyltsfluktare

Isterbandsvaxare

Smultronhånglare

Blåbärskyssare

Morotshoppare

Leverpastejsbulare




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 22:00



Bookmark and Share


  Jer
Intressant. Men jag tappade
apitit efter \"Isterbandsvaxare\"
Annars var det gott.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter