Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ettljuvt minne där små guld och silverklockor spelade dom sprödaste toner


källan

vi sitter här vid källan dess vatten skimrar klart,
på krusig yta vår spegelbild dansar,
du skojar jag skrattar livet känns uderbart,
ditt hår som flammande segel,

på himmelens som en sammetsduk så blå
små fåglar sjunger om kärlek bara för dej och mej
under den starkaste väv som i ett regn av silvertoner
väver oss samman påen jord som snurrar ett extra varv för oss två.

jag tackar livet för en kort sekund
att få vara så fri , att få sitta här
vid denna källa i den djupaste
grönska och det är bara vi,

en stund av lycka en sådan dag
det finns ej mer att önska,
sjung små fåglar bland små
blommorvid denna livets källa
bara du och jag.




Fri vers av aol
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 09:59



Bookmark and Share


  Lotti
ja underbara ögonblick som finner sitt bo i hjärtat länge
2008-11-08

    Bodil Sandberg
Jag kan bara säga JESSTANES...så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...applåder för kanonvackert alster där inget saknas av innerlighet känsla eller harmoni!!!!!
2007-08-06

    Maria Malm
En sån härlig lyckokänsla Du förmedlar! Vackert språk.
2007-06-11

  * Ammi *
underbart!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol