Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döende om liv kanske ..

 

 

 

Ja vet när din rygg du vänder

tänker en tanke om

om är kanske

kanske är om

leken med elden

i farozonens hemlighet

gift i kärlekens tecken

våren blir till sommar

hösten till mörker

vintern till snö

hjärtat till is

tankar till luft

luft till liv

liv o död

döende med hemligheten

om kanske

är

kanske om




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 10:12



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tycker om din lek med orden och en ljus härlig tavla!
Snyggt*
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter