Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten människas tankar


jorden

i universums sköte föddes den jord
som blev vår,

babyn glödde,

runt solen
i rymdens eviga
mörker
blev din bana,

här är ditt
spår,

innan allt levde jorden brann,
sedan föddes livet,

reste sig
överallt segrade och vann

bakom varje hjärta finns en kropp
någon som lever någon som bär
på ett hopp.

universums finger pekar
var timglaset står,

havets bränningar
se hur liv och puls
den slår.




Fri vers av aol
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-08 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här ser du det lilla i det stora, det stora i det lilla.
Fint!
2008-05-01

  Fredrik Stillesjö
Hej aol!

Verkligen poesi att drunka i och ta till sig! Hälsar Fredrik
2007-09-14

  tjort
Mycket fint skrivet du.
2007-09-03

  Rosen VIP
en liten människas tankar med stora ord..
det här är en dikt i min smak.
känslor och tankar fyller mig, favorit är sista stycket..
2007-07-22

  Bjarne Nordbö
Andas tro, andas hopp det tycker jag om. Mycket.
2007-06-08

    Bodil Sandberg
Åhh så underbart fint poetat - en liten människas tankar - \"UNIVERSUMS FINGER PEKAR VART TIMGLASET STÅR\" -TJUSIGT!!!!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol