Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på mig

Mitt kött ska bli uppätet av de svartaste kråkorna..
Min själ ska bli hängd på den högsta grenen..
Mitt hjärta ska bli kastat till dom glupskaste hundarna..

ELLER.... så avslutar jag de på mitt sätt




Fri vers av heavymetalunge
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 12:14



Bookmark and Share


  Taggen
men gumman...
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge