Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättbjörnsjonglering

höga tankar kan fara åt fanders.
dom låga någon annan stans
sen kommer mördarankan.
och gissa vem jag låter som nu.
ska vi se om jag kan baka in det fär lite snyggt;

...









...






nej. det gick inte




Bunden vers (Sonett) av så är det bara.
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 15:11



Bookmark and Share


    Nudelslabb
jag tyckte att det var snyggt.

vi hade två ankor i örike.
dom hette kreti&pleti
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.