Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främre raden, han till vänster.

Du sa en gång
att du älskade mig
vackert
mjuka ord
kantade med rostiga spikar




Fri vers av så är det bara.
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.