Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi. eller hur?!

jag sitter på mitt rum och missbrukar tuggumin. äter lite för många i taget. har snart ätit up tre paket.

-överdrivet konsumerande kan ha laxerande effekt-


























Ajdå











































































































































Upptaget




Fri vers av så är det bara.
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 20:59



Bookmark and Share


  Just Emotions
hihi :)
2007-12-02

    Nudelslabb
sötslibb. så ledsen över att du är blåsippslessen för det gör ont.

kram, du är bäst!
2007-09-03

  Freya
hahaha..
förlåt men den var sådär mysigt rolig.
2007-08-28

    Nudelslabb
då säger det pling i toan!!

hehe.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.