Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer så löser allt sig. Även om din kompis äter upp ditt godis.

När jag var liten drömde jag att himlen ramlade ner
men pappa spikade fast den igen




Fri vers av så är det bara.
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 15:08



Bookmark and Share


    Nudelslabb
yeah...
mammor är bra dom oxå.
2007-08-17

  Eléa
Rejäla spikar krävdes det nog dock :)
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.