Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icelandic killer sheep.

I´m kind
jag skrattar och jag ler
jag hoppar och jag dansar
Jag är helt perfekt





du är kind. inte jag.

eller kanske lite



nej,. jag ändrade mig.
Aj vill kill jo




Fri vers av så är det bara.
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-08-13 21:18



Bookmark and Share


    Nudelslabb
nu tänker jag skriva kommentarer till alla dina texter
sådetså

för dom är bra
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.