Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall!

Vad trött man blir
bara snöfall
när man ser takdropp
så vaknar man
på morgonen

Då hör man snöplogen
i högsta hugg
nej nu vill jag
ha vår så man
slipper alla klumpiga
kläder och att få
träffa alla nära
och kära igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-03-17 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin