Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maskros är min favvoblomma...


önskan

nämen titta.
en maskros.
dunigt utslagen.
alla fjun snart på olika vägar.
jag bryter av rosen.
tittar på den.
blåser.
lyckas och önskar.






men inte slår något in!




Fri vers av zebrafisk
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN