Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byxlinningens magiska gräns

 

Min hand gled ner

för din lena mage

 

 

och din kupade sig

varsamt om mitt bröst

 

Tiden stannade där

för en sekund

 

rytmiska andetag 

 

i avvaktan på

din blicks bekräftelse

 

om att få fortsätta

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 844 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-08 23:41



Bookmark and Share


    jahapp
minns inte om jag applåderat denna redan...men va den gillas...jag fick ett \"nej\" på min frågande blick förra veckan *snopen*
2007-07-18

  Ola Rydberg
ja otrolligt sensuell
gillade
( rytmiska andetag)
2007-07-16

    tower4
snygg ögonblickbild
2007-06-12

  Madjori
Sensuellt vacker text...som ger liv åt fantasin :-)
2007-06-10

  Kameleont
Mmm,vackert. Dessutom älskar jag byxlinningens magiska gräns *ler*.
2007-06-09

  Micael Axelsson
Starkt sensuell med en dallrande spänning som lägger sig i atmosfären, mitt i det förväntansfulla pauserande andetaget och blickarna som möts...
2007-06-09

    Bodil Sandberg
Och i ögonblicket skälver tanken och luften dallrar...man blundar och anar en snar fortsättning - så härligt lustefyllt!!!!!!!
2007-06-09

  Albert
känsligt ögonblick, det där...
och just där... och allt står på spel... just där
2007-06-09

  Fredrik P. VIP
sinnligt så man
nästan tappar
andan. fin.
2007-06-09

  Björn Donobauer
Texten är provocerande och gör oss alla till voyeurer fan ta dig kvinna..
2007-06-09

  Jer
Magiska ord. Fortsättning följer?
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes