Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odöpt

Min barndom var en ladugård med söta kalvar i
En skärgårdsö med båtar som jag fick leka i
En slåtteräng med klöver och ett och annat strå
En skogsväg full med smultron som jag trädde däruppå
och Skrubbsår och katter och nära ner till sjön
Men framförallt så minns jag min barndoms sommar grön

Jag sitter här och tittar på samma sommaräng
Här flög min första boomerang som aldrig kom igen
Och samma kor i hagen och samma grunda vik
På nåt sätt nästan rörande min sommar är sig lik

forts. följer




Fri vers av Roger VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 09:54



Bookmark and Share


    Lillemor
Vilka bilder! Klart att sådana minnen
väcks. Ibland önskar man sig tillbaka,
eller hur?
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP