Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..." "There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain..."


Förvirrade ord

Lyser solen bakom molnen, Hur vet en fisk när det är vått
Om jag tränar mina sinnen hur vet jag hur det gått
Och om jag kunde slänga vissa minnen som jag har
Hur ska jag veta vilka jag ska slänga och vad som ska va kvar

Om jag i stället körde lastbil hur hade jag sett ut?
Vilken bana jag än väljer är det samma jag till slut
Eller är det så att det vi får av livet ger oss färg
Det fyller oss med dagar och nöter ben och märg

Och du sa: Kom till mig och håll mig hårt jag fryser
Och jag vill gärna värma dig idag




Fri vers av Roger VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-06-09 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP