Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann



Jag skrev en dikt
om att vilja så mycket mer,
skriva något intelligent
att dela med världen.
Men inget går min väg.
Allt försvann från skärmen
och jag kunde inte
förmedla något alls idag,
inte lysa upp någon mörk plats
i mitt eget eller någon annans
ensamma och sorgsna hjärta.
Jag som ville låta kreativitet
få hela min trasiga själ
men det enda som blev kvar
var frustrationen
när allt det jag klämt fram
försvann.




Fri vers av Anna H
Läst 350 gånger
Publicerad 2004-02-12 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H