Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bytte bakgrundsbild på datorn, gillar bilden jag tog på Skansen-akvariet förra helgen... Det blev till inspiration för mig. Jag vet dock inte om detta var en kameliont eller en leguan eller något annat. Men vem har sagt att man inte får ha fantasi ;)<


Kameliont

 

Har bytt bakgrundsbild
skapat en ny värld,
skapat förutsättningar
för ny inspiration

Som en omvänd kameliont
rör jag mig i fantasin
då jag själv inte kan
smälta in i omgivningen

Skapar egna förutsättningar
för att existera
såsom jag alltid gjort
för att klamra mig fast

 




Fri vers av Anna H
Läst 681 gånger
Publicerad 2007-06-10 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H