Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8000 GRADER

 

 

Ryttarinnan riden i rädsla

springandes från sitt liv

i galopp

minnena av cellen i fasa strålar sinnet

elden brinnandes upp för benen

flammande i fara för livet som levt

slutet närmar sig i hetta

8000 grader

askan består

strörs med vattnet

nya resor bakom det okända

livet på nytt startar om

ett slag i klockan för passerade år

26 va det då

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter