Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven av en gammal vän till mej 26 maj 19,97 enda ex som finns fick ja och tycker det är lika aktuellt i dag som då.

Tillängnad skrivaren Hans larsson




Det humoristiska manifestet

 

 

Humorister i alla länder,förena er och kasta av oket!

Ni har bara tristess att förlora,plus alla viktig-PETTRAR,och

torrbollar till fascister, som kan vara skönt att slippa.

 

Serositet är till för att humorn ska ha något att kontrastera mot

,som en neutral väggfärg framhäver tavlan.

 

Livet går ut på att ha det så trevligt som möjligt,mest hela tiden.

Torrbollarna får tycka vad dom vill,hälsa från mej o tacka för kaffet.

 

De humorlösa är bland det lustigaste som finns.

De behöver bara visas upp i sin förnumstiga serositet

och korkade hybris för att orsaka flat- garv

 I det mer avslappnade folklagren.

 

En utskrattad diktator är en löjlig fjant,o politiskt död,

färdig för omskolning till stå upp komiker.

 

En enkel tumregel: har dom ingen humor så är dom inte värda att

tas på allvar.-Fuck 'em, if they can' t take a joke!

 

Alltså: Förena er.

Dra löjets skimmer över era förtryckares

parfymerade toa -papper och förgyllda spol-knoppar

på direktionsdass världen över.

Ställ frågor som: - Har dessa kreatur annorlunda behov

- Skiter dom finare, kanske?

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-10 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter