Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans vänstra hand figurer på stucken........

Isande skräck vandrande kårar

marionett figurer på stucken påle

forsande blod rinnande längs mungiporna

Satans vänstra hand

i maktens korridor en ensam dvärg

skrikande nymfer

Älskvärdhetens hjärta finns

i öppen dörr

långt i bland

men närmare än man tror

Häxorna spelar kort om ditt liv

Djävulen blandar

Korten flyger

Ödet med hand i hand

KLÖVER KUNG

RUTER DAM

HJÄRTER KNEKT

SPADER ESS

Vilket fall som helst

du kan aldrig bli sämre än

SPADER

TVÅ




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 18:09



Bookmark and Share


    Din Mormor
Tvåan är icke att förglömma i denna vår värld av trasiga getter och vilsa demokrater. Om du glömmer idag och finns aldrig då vet du precis hur jag har det och sen finns det de som ibland lägger nötterna i blöt... och gillar det!

Fast det var inte det jag menade egentligen utan \"fasen va bra\"
2007-06-10

    Hellberg
Verkligen ett kraftfullt språk och en kraftfull dikt!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter