Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor ror.

Ekan klyver åns vatten.
Från höga träd,
grenar ner i strömmarna.

Mor ror.
Ekans åror lyfter vattnet.
Hennes svaga årtag.
Hennes sönderskurna armar,
som rakbladsvassa älskar.

Trötta ådror, matt blod.
Blodsmitta, blodsmod.




Fri vers av Daybreaker
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-03-17 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker