Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far är rar.


Far är rar.
Super sig full var dag.
Innan klockan hinner slå tolv.
Kissar i blomkrukor och på golv.

Far är rar.
Inga hjärnceller har han kvar.
Snubblar, irrar, famlar och ramlar.
På spritdoftande spyor han samlar.

Far är rar.
En sjusärdeles karl.
Trots att hans mor övergav.
Ett självuppfyllande liv som moderslav.

Far är rar.
Avsmaksminnen finns kvar.
Olyckans patriarkat, sorgset och dött.
Du lämnade mig här - ensam, frusen och trött.




Fri vers av Daybreaker
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-17 21:19



Bookmark and Share


  madinsane
håller med föregående talare. den kändes. på riktigt riktigt.
2005-03-18

    ej medlem längre
Aj den kändes.
Ajajaj den kändes ordentligt
2005-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker