Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas regnbågstårar



stråken strök
sakta

smekte stilla
bågen

bröt bitar

bort
ur tystnadens land

prismor föll

upp
balanserande
på minnet
toner av


död




Fri vers av Tina Q
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-06-10 23:45



Bookmark and Share


  katt.inc
Mycket vacker och känslig. Jag kan höra tonerna.
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q