Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden väntar inte på någon





tiden väntar inte på någon
ibland måste vi göra våra val
för gör vi det inte idag
så kanske det är försent
imorgon

vi kanske lika gärna kunde vara döva, dumma och blinda
för det verkar som om att vi inte lyssnar
eller talar om det alls
att tiden rinner ut för oss alla
den väntar inte på någon

tiden är som ett tåg
som bara kommer en endaste gång
missar vi stationen
om vi står på fel perrong
så kanske vi kommer försent
och vi når aldrig vårat mål

kanske om du tar dig i kragen idag
och berättar om dina känslor
för någon speciell
så kanske det går vägen

men om du väntar tills imorgon
så kanske det är försent
för tiden väntar inte på någon

\"Take your time, think a lot.
Think of everything you\'ve got.
Because you will still be here tomorrow, but your dreams may not.\"


för ingen vill väl falla för någon
sitta dag in och ut och tänka på denne
för att sedan gå ut och upptäcka
att någon annan håller din kärestast hand

och du vet att om du hade sagt något tidigare
så kanske
bara kanske hade du varit den som höll handen
det vet man aldrig

tiden väntar inte på någon
livet handlar om att ta chanser
satsar man inte så vinner man ingenting

det är bättre att våga
hellre säga något man ångrar
än att ångra någonting man aldrig gjorde

då slipper man ställa sig frågan

\"tänk om..\"




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 929 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 05:06



Bookmark and Share


  Dadda
massa massa bra
2007-07-23

  AneLa
men om man fångar dagen och tillfället och berättar för personen. och denne blir rädd och du förlorar ? frågar man nt sig själv; varför gjorde jag det ? ..
2007-07-20

    Camapani
Härlig inspiration du delar med dig av här. Framlyses i hela sin existens, jag ska lägga den på minnet, och inte låta tiden passera förbi. Tack!
2007-06-29

  deepundermyskin
\"Take your time, think a lot.
Think of everything you\'ve got.
Because you will still be here tomorrow,
but your dreams may not.\"

åh vilken låt är det ifrån, känner igen det så väl
2007-06-29

  Leif Furstedt
Tänkvärda ord, bra skrivet, vackert.
2007-06-19

  SvaldAvEvigheten
Jättebra skriven dikt, väcker funderingar.. Gillar denna starkt.

\"Take your time, think a lot.
Think of everything you\'ve got.
Because you will still be here tomorrow, but your dreams may not.\"

Jättebra låt, det där!(:
2007-06-16

  Sandan
härligt skriven text. håller med; det är bättre att chansa=)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP