Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt


Dimman

Bakom det lugnaste vatten

finns det alltid en risk

en skugga

du kanske inte vet om.

 

När man ser hur klart

allt är

vet man inte om

sikten är skymd

om dimman ligger runt hörnet

döljer

slukar allt i sin väg.

 

Dimman är lömsk

gör dig förrvirrad

så akta dig

den kanske är ute efter

din själ.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-06-11 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson