Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäskålarna sprack

 

 

 

 

På festens bakgård

ingen tv

inget ligg

hamnade i ett blodigt bråk

knäskålar sprack

näsorna med

livets blod rann ut

yxan i ryggen

utdragen med handen

slungandes liggande

på bråkstake nr 2

avsvimmandes

evigt yr av livets sus

ta då en snus

hoppa på ett ben

hoppa igen fis

o

damsug sen




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter