Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad krigets offer


Brända själar, sargade hjärtan

 

 

 

 

 

Brända själar,sargade hjärtan

spetsade skallar

står parad i sinnets mardrömar

 

Sårade soldater krypande i sina gravar

natt som dag

skjutandes för livet

för freden

för kriget

 

Spetsade skallar

skrattandes i rad

gråtandes i kör

 

Gamarnas pickande på ögon hålornas tomhet

som ser in i det mystiska spel

spel för livet galleriorna med

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 10:11



Bookmark and Share


  nettus
så konsigt det är,,i livet,,vi har ju bara ett liv här,,bättre att göra allt för att hålla det kärt,,tänkvärd text,,kram nettus
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter