Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar


Stirrar in i dina ögon

mjukt men hårt och intensivt

länge

jag känner din värme strömmar mot mig som en sol av kärlek

känn hur underbart det värmer

hur fint vi har det

Känn min smekning i ditt hår

hur jag vidrör din kropp med tanken

du andas tungt

lika tungt som jag

skall vi kramas?


vi väntar

jag älskar ha dig nära

men jag vill se dina ögon

du är min ängel




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-03-18 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar