Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av dig.



Kalla det vad du vill. Kalla kårar längst din rygg.
Även mina ben värker ibland.
Även jag har mina bekymmer.
Men hur ska du se mig när jag ständigt står i skuggan.
I skuggan av dig.




Fri vers av Hobbydiktatorn
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-03-18 05:57



Bookmark and Share


  yoyyo
du kanske ska ställa dig i solen.
texten är hursom hellst i skuggan eller i solen riktigt bra :)
2006-03-23

  Cattis Rönn
ruggigt bra text...även om det inte är så roligt att stå i skuggan av någon.
2005-03-18

  Anders P VIP
De två sista raderna står för sig själva. Suveränt, inget mer behövs.
2005-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Hobbydiktatorn