Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenmjuk



ur den tomma asken
lyfter jag
till saknadstillnad

lenstenen


sidenhänder
förtrollar

silverstänkt
droppande längtan
regnbågskimrande rosenolja


lämnar mig
i nysådd öken
doftande





fjärilsnektar











Fri vers av Tina Q
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 21:51



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Fin, fin, fin och fin!
Du är bra på ord, du.
2007-06-14

  glittertindra
oj så vackert... doftbärande kännande ord... :)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q