Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från rabarberskörd i ljus junikväll.


Rabarberorgasm

Rabarberstång
Len och lång
Rabarberfång med dång

Rabarber bar
Bar - under - bar
Rabarber underkarl

Rabarber klara
Får det lov att vara
Rabarberskaft mot rumpan bara

Rabarberstång
Lång med fjong
Rabarberbank med tjång

Rabarberbank-
elibankbankbank
Rabarberspankibank

Rabarberorganism
Primör-fetishism
Rabarber för masochism

Rabarber med spasm
Entusiasm
Raba Rabarberorgasm




Fri vers av Bögen
Läst 1005 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-11 22:29



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Ra Bar Ber Till Ber Bar Ra
2008-12-20

  LaPetiteRobeNoire
fantastiskt! :D
har du någon slags rabarfetisch?
2007-11-07

  Obnoxious
Nu dör jag nog av skratt! :D
Det BÄSTA jag någonsin läst!
2007-10-23

  Matilda Linnéa Tinér
jag skrattar
hoppas inte hela huset vaknar.
men det här var roligt
och bra.
Hurra!
2007-10-13

    Freeway4
Aaaaaaaaaaasbra skrivet!!
Jätteskön lekfullhet, både i innehåll och språk =)
2007-10-09

  Bjarne Nordbö
Sparar receptet,mmmmm.
2007-09-12

  Kikhorion
*ha ha* Riktigt uppeggande faktiskt!
2007-09-01

    Erika H
Mm... ett skönt flyt med lekfullhet.

En text att verkligen njuta av och känna in.

Me like a lot!
2007-08-22

  Elisa-Linn
en äkta rabarbfetischist... dirty you *sss*
2007-08-07

    Nattviol
skördade mina rabarber...
shop shop .. lät det ; )

men det verkar som
om du hade betydligt
roligare med dina
rabarberstänger!

skönt flyt! =o)
2007-08-07

  Bodil Sandberg VIP
Härlig rabarberskörd med shwung och finess!!!
2007-06-16

  Rakel Lorner
Under(ra)bar(ber)t!!

För mig räcker dock följande två klungor för att det skall bli rabarbersaft av konkarongen:

Rabarber klara
Får det lov att vara
Rabarberskaft mot rumpan bara

Rabarberorganism
Primör-fetishism
Rabarber bar fatalism

om man hoppar över själva innehållet i själva ordet fatalism, för det kan jag gott vara utan... Hellre då naturism eller något annan mer lättsmält teologi.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Bögen