Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråd i väv


Trötta ögon blickar
utåt fälten
älv och skog

blått det band
allt livet flutit
forsat fram från
sten till sten

långt innan dagen
grydde ännu
här i aftonstund
när skuggor slöjar
blick när ut
den sista kraften
rinner alltjämt
älven brusar
jämn och klar
som tråd
i väv
när varpen
når till slut




Fri vers av Bögen
Läst 706 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-24 16:08



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Plötsligt befinner jag mig vid älvbrinken..hur det frusar och brusar
och berusar..tjusigt jättevackert!!!
2008-09-18

  jardan
Inspirationen till dom här vackra raderna måste vara hämtade lååångt från stan.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bögen