Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som blev kvar



Det är inte ord
genom år
sagda
inte sår
stundom
rivna
eller smärtan
blottad
osedd
lämnad

sådant vi båda känt

Inte detta
som inger att känna
känslan
vars namn
mig okänt är

känsla att ensam bära

Nej,
allt
det andra;
varför vänskap
förbehållslöst njöts,
förtroligheten vågad,
och
vars tomrum
idag
tar plats




Fri vers av Bögen
Läst 533 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-13 11:48



Bookmark and Share


  lilla t
fint serru;) tycker om, suger sig fast.
2009-07-09

  Leif Furstedt
Vackert flyt genom texten, och du bryter av det fint på slutet, det ligger där för tanken att väva vidare.
2009-06-16

  jardan
texten berör och griper mej, får en otäck magkänsla-applåderar självklart
2009-06-14

    sunnanvind
En text att begrunda, och här känner jag igen känslan vid upptäckten som gör så ont!..då man man ser ..-vad som blev kvar... Stor applåd!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bögen