Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottnen bär

Bottnen bär
en tro
bland andra

på ondskans
herraväld

Hopplöst
är hon
mänsklighet

av illdåd
list och svek
betagen


Ändock hopp
bland annat
återfinns

att skillnad
kunde göras

Ej godhet
bliver hennes
hopp

att älskvärd
vara svaret
allt




Fri vers av Bögen
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 08:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tidlös visdom vilar över dina strofer, en luttrad insikt i människans väsen och även en genklang från Lasse Lucidors dagar. Är jag fel ute?
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Bögen