Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är en uppgraderad version efter goda påpekanden...


Kärlekens band



Urtid och nutid
förenas
blir ett
inunder åldriga valv
folket förenas
den Älskande kring
när kött blir till bröd
blod till liv

i stillhet knyts banden
Kärleken till
den kärlek som var
och åter får liv
när frihet
är livets
rum




Fri vers av Bögen
Läst 755 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-05 17:28



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Fint! Nu bärjar jag snart lipa igen... Friheten är livets rum!
2008-08-06

  Bodil Sandberg VIP
Underbaraste fina rader som för mig talar gemenskap mod och vilja..banden..de starkaste..okränkbara
2008-08-06

  Leif Furstedt
I sista hälften gör du det jag saknade, där sitter färgen, nyanserna, ett något utöver, som knyter ihop helheten.
Stiligt.
2008-08-05

  Leif Furstedt
Njutbart, men jag saknar dina vackra nyanser.
Vart har du gömt dem :)
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bögen