Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delta löften



Kom dela med mig sommarfröjd
i rika gåvors tid
nu löften intill midsolshöjd
och blomstringstid tar vid

Delta löften rikdom ger
blir dubbel glädje till
kom att glädjas du som ser
komme den som vill

Kort är tidens överdåd
så hastigt gives allt
att samman dela giver råd
ger glädje dubbelfalt





Fri vers av Bögen
Läst 585 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 18:45



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Underbar takt! Jag vill dansa till! Du kan väl ge mig ett löfta att läsa denna på poinfesten? Snälla! Första versen är enastående vacker.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Bögen