Ibland så spyr man ut ord och så hammnar det bara i en hög såhär:

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så spyr man ut ord och så hammnar det bara i en hög såhär:




Abstrakt svammel.

Vissa tycker att du är snygg, farlig och sexig.
Jag tycker att du är vacker.

Vissa skulle kunna offra sitt liv för att gå ut med dig.
Jag skulle kunna offra mitt liv för att sitta brevid dig och lyssna.

Vissa tror att du älskar.
Jag tror att du hatar mig.

Enligt vissa är du perfekt till 100%
Enligt mig är inte perfekt lika med 100%




Fri vers av Yeti
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 22:40



Bookmark and Share


  Yellow
Om det där är svammel, är svammel bra. Bajsbra närmare bestämt.
2007-08-20

  Noname
Frågan är om det bara är abstrakt svammel eller om kanske är något annat.....

Får man fråga vem isåfall???
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti