Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av blåbär

 

 

Ängelens kyss fuktens härlighet

Livets mitt

Sanningens djup

Lukten av aprikos

Smaken av blåbär

Sinnen öppnas

Tankar föds

Ängelens kyss fyller tomhetens mitt




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 10:21



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Superhärlig tavla ... som en hembakad blåbärstårta!
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter