Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu flög min sista tillit i väg

-Jag saknade dig.
så helvete heller, det gjorde du inte alls.
Lentungat tjafs, det är det enda som kommer från din mun.
Jävla egocentriska människa.
-jag ber om ursäkt...
hör jag dig säga. javisst, ursäkta på du, du har ju \"bara\" fått som du vill
blir du aldrig nöjd?




Fri vers av så är det bara.
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 12:41



Bookmark and Share


    Nudelslabb
bra...
sparka skiten ur jäveln, det förtjänar han.
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

så är det bara.