Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förvånas över mig själv. alla dessa \"projekt\" som upptar min hjärna såväl i arbetsliv som privat. låter mig alldeles för ofta känna mig \"störd\" av det som jag egentligen tycker är viktigast...


motströms

livet strömmar förbi som en norrlandsfors
tumlar med
tittar oftast åt helt fel håll
störs av det våldsamma flödet
inser sällan att det är det allt handlar om
att det är det som är livet

kan inte göra mig fri från villfarelserna
om att det är mitt jag det handlar om
självupptagenheten kämpar envist motströms
oförmögen att njuta
av allt gott som forsar förbi
överflödet av liv
skönheten
kärleken
värmen
friden
glädjen
delaktigheten

hur kan egot så envist
kämpa motströms
mot allt detta goda




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 637 gånger
Publicerad 2007-06-12 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson