Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många har vänt ryggen mot de många konstiga förpackningarna. jag förstår det. men innehållet! om man skrapat lite på ytan, kan man sedan hitta någon annan världsbild som får komplexiteten av


älskade, saknade

 
oändligt älskade
oändligt saknade
så trasiga
så brustna
så mycket mer fördärvade
än vi ens kan förstå
och ändå nästan gudar
söner och döttrar

älskade, saknade
oändligt




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 840 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson