Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arbetar med alla dessa superintellektuella. saknar de mer ärliga samtalen vi hade som tonåringar eller på de icke "överintellektuella" arbetsplatserna jag hade i yngre år.


kallprat

vem vill prata med mig
vem vill öppna sig för mig
vem vill lyssna på mig
jag är så dålig på kallprat
vill gå på djupet
helst med tänkare långt från gud
men ämnet har blivit så tabu
all denna förmätna: "jaha så intressant"
när min världsbild för länge sedan
är ett bortsorterat alternativ
utan att ha undersökts
utan att ha prövats
utan att ha smakats
så dålig på kallprat




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 603 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson