Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns du kvar imorgon

du har stått vid min sida

hela tiden

men nu måste jag göra beslut

göra saker jag inte velat

och frågan är

förstår du varför?

är du kvar imorgon?

 

Finns du kvar imorgon

så är jag glad

men vissa ändringar

kanske inte går att förklara

utan att helvetet bryter loss

orkar du då stå vid min sida

det vet jag först imorgon.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 16:24



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Följ din väg och du har stöd..
2007-06-13

  Ronny Berk
ett sökande efter trygghet... men med såväl våndor som förhoppningar inför morgondagen...
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson