Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

&/&()(&=/)=/()/(&&¤%()(=/)

hur
skall
jag
kunna
känna









empati











när
ni
gråter
konstant?




Övriga genrer av Michael
Läst 599 gånger
Publicerad 2007-06-13 16:56



Bookmark and Share


  Linen
bra fråga...
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael