Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Easy peazy Dr.Leazy.

den fagra asiaten torkar tårarna
för vattnet har svämmat över
likheten emellan lik och het
är densamma i Sverige
törstig och hungrig
vilket u-landsproblem skrattade du
vatten vatten vatten mat mat mat tjöt den hungrige
skrattade du?
skyltarna leder plitarna lider tills du går över gränsen
gränsen går du över vid första yttrande i rättsamhället
vår största socialbidragstagare röstar inte ens rött
för det är social i båda orden men jag får ingen hittelön
hellre mer i lön och högre fackliga avgifter för den fattige
än ett samhälle där män kvinnor fattiga alltid har rätt
till åsikter som ni inte ens spelas i radio
förutom p1 som ingen lyssnar på
p3 skämtar bort allt tillsammans med vår kära svenska tidning
som är norsk
som inte ens skämtar bara skiter i tills skiten blir intet
lever i en värld där djur är mer värda än människor
män i fina skor styr, och jag skulle kunna slakta alla djur
men var du än flyr kan jag mata dig med valarna
även om livet är värdelöst så är livet värd ett försök
liv i luckan för förtäring av hundar med inte barnarbetet
jag skall äta upp barnarbetare tills jag får en kniv i fittan
som Coop öppet alla dagar dygnet runt som tjejers fittor
knulla får ni för knullade blir vi hela tiden
så länge det inte är för tårarna
jag är lika ovälkommen som ditt vita motsägelsefulla arsle i Afrika
för att göra saken bättre men sämre blir det
För vi är vad vi äger sade blått så ni är ingenting.




Övriga genrer av Michael
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-27 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael