Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min version av "Ha Det Bra" av FP


Dem A Wolf.

det är svårt att bjuda på middag
om vi bara träffas när vi är fulla
höga
skrattar
behåller ölen
pratar strunt
finns inget allvar att dra upp
glömt igår
brydde mig inte om idag
orkar inte tänka på imorgon
ändock gladare än räven som gled ur näven på konstapeln
samma politiska agenda
död
som svenskars civilkurage
spelar ingen roll var du kommer ifrån eller vem du knullar
spelar ingen roll om du kommer i mig eller knullar någon annan
kroppsvätskor utbyts
inte själar
låt oss stjäla för sakens skull
till behövande
låt oss strida
inte stå stilla
titta på
enklare
som att förvrida hela personligheten för kontakt
bättre det än att visa vem man egentligen är
fucka ur totalt
trippa innan man flippar
bara skita i allt
så löser det sig




Övriga genrer av Michael
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael