Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



felaktig pederasti

mental emotionella kalkyl
inget pliktogram om självporträtt

timida fingrar med öm förtrolighet
vilandes på sargade unga skal

färdigbehandlat inte slutfört

livsskingrande självpinande upplevelse
kamp mellan kropp och hjärna




Fri vers (Fri form) av Michael
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-23 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael